AUTOSCHADEHERSTEL REPARATIE SOFTWARE VOOR KWALITATIEF GOED AUTOSCHADEHERSTEL
THATCHAMNET, BODYNET, PREFAB ADS
Bodynet NL
Thatcham
Itas world
-
Hardware
-
Leveringvoorwaarden
Thatcham

                                         
Doordat het  autodesign steeds complexer wordt en er geen twee auto's meer hetzelfde zijn hebben u en uw medewerkers op de werkvloer een betrouwbare bron nodig die u alle benodigde informatie verschaft om een veilige en zo economisch mogelijke methode voor een reparatie beschikbaar te stellen. U wilt uiteindelijk een goede diagnose van de schade kunnen maken en aansluitend een reparatiemethode en techniek aangereikt krijgen die een goede reparatie  mogelijk maakt.

ThatchamNet  is Thatcham's  wereldwijde automotive schadeherstelmethoden portaal waarbij u online toegang heeft tot gedetailleerde schadeherstel methoden voor een snel groeiend verscheidenheid aan auto's van bijna alle autofabrikanten in de wereld.


Thatcham is de enige bron van volledig onderzochte en praktische reparatiemethoden,  specifiek voor het betreffende voertuig. De hoog gekwalificeerde onderzoekers hebben 40 jaar ervaring in het produceren van reparatie methodieken in de eigen supermoderne onderzoekscentra. Teneinde aan de steeds verder stijgende vraag te kunnen voldoen is Thatcham begonnen met het nog sneller onderzoeken en beschikbaar stellen van de reparatiemethode's zodat er er al een schat aan informatie beschikbaar is bij de daadwerkelijke introductie van het voertuig.


 


Met ThatchamNet kunt u er zeker van zijn dat de methodes die we beschikbaar stellen de meest praktische zijn, voor zowel uw calculators als uw schadeherstellers, uiteindelijk is dat wat Thatcham al sinds 1969 doet voor de Engelse schadebranche.  Met klanten in meer dan twintig andere landen die Thatcham's reparatiemethoden, onderdelen informatie en calculatietijden gebruiken  zijn de gegevens een vertrouwde leidraad voor schadeherstellers , verzekeraars, calculatoren en softwarehuizen.

Wat voor u en uw medewerkers het  belangrijkste is, is dat er vanaf het begin de juiste stappen genomen worden bij een reparatie en er niet eerst van alles onnodig los gemaakt wordt bij de aanvang van het schadeherstel. Of misschien wel onderdelen stuk getrokken omdat men bij nieuwe modellen eenvoudig weg niet weet hoe het gemonteerd hoort te zijn? Weet uw plaatwerker bij elke auto waar hij moet zagen om bijvoorbeeld een dorpel te vernieuwen? In de praktijk wordt er dan de locatie gekozen wat op de makkelijkste manier te repareren is of wat de minste inspanning kost.  Maar mag daar vanuit de fabrikant ook zo gerepareerd worden?  En is het HHS of Boron of gewoon ijzer?  Is de foamrand opnieuw binnenin aangebracht die voorkomt dat de auto kan gaan suizen? ThatchamNet maakt u op al deze zaken attent VOOR u aan het schadeherstel begint.

Voordat dit systeem beschikbaar was wist u dat niet als schadehersteller en vermoedelijk weet zelfs een dealergelieerd schadebedrijf dat niet. Maar u wilt wel graag een verantwoorde reparatie uitvoeren die recht doet aan de integriteit van de carrosserie en waar de Encap sterren van het voertuig in kwestie op gebaseerd zijn.  


U kunt het systeem raadplegen op verschillende manieren, bijvoorbeeld op een laptop, een Ipad, uitprinten op papier of een beweegbaar flatscreen (als op de foto) wat u kunt verplaatsen over een zoveel werkplekken als u wilt vanaf 1 tot 60 mtr als op onderstaande foto's.

 
Kijkt u gerust naar de (nu nog Engelstalige) Demo op www.thatchamnet.com  

 

Maar thatcham test -en onderzoekt nog veel meer zaken

 

HOMEOVER ONSICT PRODUCTEN TV Commercials Prefab AdsAFBEELDINGENGALERIJSAFETY FILMSONTWIKKELINGEN IN HET BUITENLANDCONTACTNIEUWS EN EVENEMENTENLINKS